Vær Med og Bidra!

Dette er en motivasjonsfilm for alle KG elever og de som har lyst til å støtte prosjektet. Noen "quick facts" og info om vårt prosjekt i Bangladesh.

Flere filmer og bilder fra KGs elevaksjon finner du HER.

Laget av KG aksjonens Media Team.

Vi samlet inn 1.565.000 kr!


For alle som ikke enda har fått med seg det glade budskapet; Kristelig Gymnasium salmet inn 1.565.000 kr!!! Det er topp sum "of all time", og det er ikke verst! Gratulerer alle KG elever, og alle andre som har bidratt!

Aksjonsfinalen! Torsdag 23/9, Uke 38

Da er det tid for aksjonfinale, og datoen er nåkommende torsdag (23/9)!

Dørene åpner klokken 18.00, det blir salg av kaker og boller frem til selve finalen begynner kl. 18.30. Det blir en innholdsrik aften for aksjonen med musikk og dans, og selve høydepunktet, avsløring av beløpet! Vi gleder oss til å se DEG på finalen.

Bilder fra aksjonsløpet, 8.klassefest og bolledag

Da ligger det en hel del bilder ute på nettet som det er verdt å ta en titt på. Blant annet bilder fra aksjonsløet, 8.klassefesten, diverse bolledager, med mer. Filmcrewet har også laget noen flere filmer til årets aksjon som er verdt å sjekke ut!

Bilder
Filmer

Grønn dag - 9.September

Har du en fin genser som ikke passer? Eller to av samme DVD? Eller hva med en caps? Da kan du levere dette inn til vårt Bangla - loppemarked/Grønn-dag f.o.m mandag 6. september (Mandag) - 8. september (Onsdag). 9. september (Torsdag) lopper det løs i midttimen i nye gymsal! Det blir salg av smykker, klær, DVDer, Bangla-stæsh med mye mer!

DETTE BLIR LOPPIS!

Bilder fra Kick-Off 2010

Da er KGs elevaksjon igang! Bilder av aksjonens Kick-Off ligger nå ute på websiden, under media.

Årets aksjon er i gang!

Nå er endelig aksjonen i gang! Vi har ventet spent hele sommerferien, og endelig skal det hele starte! Aksjonen 2010 begynner allerede på Onsdag med Banglagrill! Så gled deg til skoleårets første aksjonshappening!Les mer om kommende arrangementer på aksjonsveggen.

Martin Luther College

 • Godkjenning av skolen:
  Skolen ble godkjent som videregående skole med humanistiske og økonomisk administrative fag den 31. mai 2010!

 • Registrering av stiftelsen:
  Registrert 27.10.2009

 • Bygg:
  Det leies et bygg i bydelen Baridhara i Dhaka. Skolen er i nærheten av den amerikanske ambassaden og også bydelen Notun Bazar (for lokal kjente). Det flyttes inn i begynnelsen av juni.

 • Personalet:
  Det er blitt ansatt 10 lærere i fag som dekker de to linjene det vil tilbys i år (humanetiske og økonomisk/admi).

  I tillegg til rektor er det 4 andre ansatte i administrasjonen. Samt 5 ansatte i oppgaver som renholdere, vakter og sjåfør.

 • Elevene:
  25 elever utgjør det første kullet på Martin Luther College. De startet den 1. juli og fordeler seg på en klasse i humanistiske fag og en i økonomisk/administrative fag.

Les mer på Trond sin blogg:
http://trondibangladesh.blogspot.com/

Sponsorer